Jag kommer från Östhammar i norduppland och har spelat nyckelharpa sedan tonåren. Under åren har jag sysslat med musik i många olika sammanhang och samarbetat med musiker från andra genrer, både i Sverige och utomlands i Europa, Latinamerika, USA och Afrika.

Jag har gett ut flera skivor  med olika band. ”Zeke” med nyckelharpisten Kerstin Andersson (Zeke, Tongång). Med duon Siri Karlsson som jag gör experimentell psykedelisk folk med har jag gett ut ”Mellan Träden” (Tombola Records, 2011), ”Gran Fuego”  (Flora & Fauna, 2012) som vann Manifestpriset och pris på Folk- och Världsmusikgalan. och ”The Lost Colony” (Flora & Fauna, 2014) med duon Siri Karlsson. Jag har också medverkat som gästartist på ett flertal skivor bland annat Nicolai Dunger, Eric Malmberg och Benny Anderssons Orkester. Jag gjorde också musik med Siri Karlsson till en SVT-dokumentär om Astrid Lindgren som visades julen 2014-15. Vid sidan av musicerandet arbetar jag på Kungliga Musikhögskolan som samverkansledare. Jag har tidigare arbetat som lärare i musikhistoria vid Eric Sahlström-Institutet samt varit gästlärare i musikimprovisation vid Uppsala universitet.

Jag har fått lite olika stipendier genom åren, Musikens hus vänners stora stipendium, Uppsala läns landstings kulturstipendium och arbetsstipendium från Konstnärsnämnden några gånger.